NE ARAMIŞTINIZ ?

Haberler

Yorglass Glasstec Fuarı’nda interaktif Showroom’u tanıttı

Yorglass Glasstec Fuarı’nda interaktif Showroom’u tanıttı

Yorglass Glasstec Fuarı’nda interaktif Showroom’u tanıttı

Düzcam ve endüstriyel cam sektörünün global oyuncusu Yorglass, 20-22 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleşen ve küresel cam sektörünün liderlerini bu yıl dijital ortamda bir araya getiren Glasstec Virtual fuarına katıldı. 110 ülkeden 10 bini aşan sayıda ziyaretçisi olan fuarda bir ilki gerçekleştiren Yorglass, sektördeki dengeleri değiştirecek önemli bir yenilik olan VR Showroom’u tanıttı. VR Showroom ile Yorglass Satina ve Beyaz Eşya cam ürünlerini farklı renk ve desen seçenekleriyle bir ev dekorasyonunda keşfetmek mümkün.

Sektör oyuncuları, pandeminin değiştirdiği dinamikler karşısında hem operasyonel hem de tanıtım çalışmalarının verimliliğini artırmak için djjital ortamları daha etkin şekilde kullanıyor. Bu noktada global cam sektörünün otoritelerini pandemi sebebiyle dijital ortamda buluşturan endüstrinin en prestijli organizasyonlarından Glasstec Virtual Fuarı, firmaların sürdürülebilir karlılık hedeflerine ulaşmaları için güçlü bir alt yapı oluşturuyor. Dijital dönüşümün sektör üssü olma hedefiyle yapılan fuar birçok inovatif yeniliğe de ev sahipliği yapıyor. Fuarın en dikkat çeken yeniliğine ise VR Showroom ile sektörün majör temsilcilerinden Yorglass imza attı.

Cam sektöründeki dengeleri değiştirecek yenilik; VR Showroom

Geleceği şekillendiren teknolojileri cam endüstrisine entegre eden Yorglass, Türkiye’de ürettiği cam ürünleriyle 60’a yakın ülkede adından söz ettiriyor. inovatif yaklaşımı ve yenilikçi üretim anlayışıyla 21. yüzyılın tüm ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren geniş ürün yelpazesiyle Yorglass, attığı adımlarla sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Son olarak sektörün kalbinin attığı, 44 ülkeden 800 firmanın katıldığı Glasstec Virtual Fuarı’nda yer alan Yorglass, dünyanın yaşadığı dijital kabuk değişimi karşısında bu dönüşüme adapte olabilmek için yeni nesil akılcı yöntemleri iş süreçlerine dahil ediyor. Kullandığı yeniliklerden biri olan VR Showroom teknolojisiyle Yorglass, müşterilerine çağın gerekliliklerine uygun çözümler sunuyor.

Fuar ile ilgili değerlendirmede bulunan Yorglass Pazarlama Yöneticisi Merve Yorgancılar; “Öncelikle sektörümüzün en güçlü isimlerini bir araya getiren bu prestijli fuarda yer almanın mutluluğunu paylaşmak istiyorum. Çünkü fuarlar sektörümüzün gelişimi, küresel dinamiklerin yakalanması, yeniliklerin geniş kitlelere ulaştırılması adına çok değerli ve efektif organizasyonlar. Bu noktada biz de sektörün dinamizmine katkı sağlayacak etkinlikler de yer almayı ve bünyemizdeki yenilikleri fuarda misafirlerimizle buluşturmayı çok önemsiyoruz. VR Showroom, cam sektöründe ilk kez Yorglass tarafından bu fuarda kullanıldı. Türkiye’nin ilk dekoratif cam üretim merkezi Yorglass Satina’nın farklı alanlarda kullanılabilen dekoratif camları ve Yorglass Beyaz Eşya’nın yenilikçi cam ürünleri sanal olarak sergilendi. VR deneyimlerinin en dikkat çeken özelliği ise müşterilerin, ürünlerin renklerini Yorglass ürün grubu yelpazesine göre kendi tercihlerine göre konfigure edebiliyor olmaları. Bunun sektör adına heyecan verici bir adım olduğunu, birçok yeniliğe zemin oluşturacağını düşünüyoruz. Bu noktadaki en büyük amacımız inovatif bir yaklaşımın ışığında sürekli kendini yenileyen gelişmelere adapte olabilmek ve müşterilerimizin taleplerine dijital çözümlerle maksimum oranda cevap verebilmek ” dedi.

Dijitalleşmeye yatırım sürecek

Çok verimli bir fuar geçirdiklerinin altını çizen Yorglass Pazarlama Yöneticisi Merve Yorgancılar; “Dünya artık çok başka bir noktaya evriliyor. Dijitalleşme ve teknolojik gelişmeler yaşamın her alanını domine ediyor. Sistemler değişiyor, kurallar yeniden yazılıyor. Bu noktada müşterilerin de talep ve beklentileri değişiyor. Biz hayata değer katan akılcı ve yeni nesil teknolojik fikirlerin izini sürüyor, çalışmalarımızı bu fikrin rehberliğinde sürdürüyoruz. Müşteri odaklı üretim anlayışımız, sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler üretme yetkinliğimiz bizi rekabette öne çıkarıyor. VR Showroom da hem dijitalleşme çalışmalarımızın hem de yenilikçi ve çok yönlü pazarlama yaklaşımımızın bir göstergesi. Gelişen yaşamlarımızın değişen beklentilerini karşılayabilmek için inovatif bir perspektiften bakmayı çok önemsiyor ve satın alma alışkanlıkları üzerinde devrim yaratacak yenilikleri Türkiye’de ilk defa kullanmanın gururunu yaşıyoruz. Dijital alanda sunduğumuz VR Showroom gibi teknolojik çözümler hem hizmet verme şekillerini bir üst noktaya taşıyor hem de verilen hizmeti kişiselleştirilebilir bir deneyime dönüştürüyor. Üstelik farklı ülkelerden müşterilerimizden aldığımız olumlu geribildirimler bize bundan sonra yapacaklarımız için de cesaret veriyor.” dedi.