NE ARAMIŞTINIZ ?

Haberler

2020'de Yılın CFO’su Yorglass’tan Uğur Şeker seçildi

2020'de Yılın CFO’su Yorglass’tan Uğur Şeker seçildi

İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen 2021 Mavi Elma Ödül Töreni, bu yıl 41 kategoride ödül dağıttı. Türkiye’nin en prestijli ödülleri arasında gösterilen törende yılın CFO’su ödülünün sahibi Yorglass CFO’su Uğur Şeker oldu.

Pandemi tedbirleri kapsamında İşletme Kulübü Youtube hesabından canlı yayınlanan ödül töreni birbirinden değerli isimleri ağırladı. Bu yıl Dünya Gazetesi iş birliğiyle düzenlenen ve Sevinç Satıroğlu’nun sunumuyla gerçekleşen organizasyonda Yorglass CFO’su Uğur Şeker konuşmasıyla geceye damga vurdu.

“Sizlerin de desteğiyle takdir gören işlere imza atmaya devam edeceğiz”

Kullanılan oylar sonucunda Yılın CFO’su ödülünü alan Yorglass CFO’su Uğur Şeker; “Ülkemizin en köklü eğitim kurumlarından biri olan İstanbul Üniversitesi’nin İşletme Kulübü ve Dünya Gazetesi iş birliğiyle 2021 Mavi Elma Ödül Töreni’nde Yorglass adına sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu ödül töreninin online ortamda yapılmasına neden olan gelişmelerle birlikte aslında akıllara kazınacak bir tarihe de tanıklık ediyoruz. Gelişen yeni nesil teknolojilerle birlikte, değişen iş süreçleri ve iş yapış şekillerine entegre olmaya çalışırken sizlerin de desteği ile takdir gören işlere adımızı yazdırmak bizlere güç veriyor” dedi.

Ödülü Yorglass çatısı altında almanın büyük bir gurur vesilesi olduğunu söyleyen Şeker, “Bu ödülü şahsım adına olduğu kadar bana hedeflerimi gerçekleştirme imkanını sağlayan Yorglass ailesi adına da alıyorum” sözleriyle hem Yorglass yönetimine hem de oy veren herkese teşekkür etti.